Covergirl!

Covergirl!

Sinds het begin van onze HR Expert Bureau ondernemersreis hebben Doreen van der Pols en ik een heel fijn contact met Dot• Al vrij snel na onze inschrijving bij de KvK kwamen we in gesprek met Sabine van Meeteren die ons op heel veel leuke plekken introduceerde, soms bij klanten waar we nu nog steeds voor werken zoals Orange Pearl Innovation Group, wat een goede match bleek dat te zijn.

Als ik er nu op terugkijk ben ik zo dankbaar voor al deze eerste steuntjes in de rug, aardige aanbevelingen en connecties die ervoor gezorgd hebben dat we de afgelopen jaren zo hebben kunnen groeien.

Daarnaast werd de samenwerking met Dot ook erg leuk omdat we ze ook zelf als klant mochten gaan helpen met het opstellen van een cultuurboek en een fijne gesprekscyclus. Zo kwamen we ook met Nannette Verschoor en Dennis Wiegman in contact en natuurlijk alle leuke collega's werkzaam bij Dot.

Deze maand staan we met een mooi artikel in de december uitgave van het Delft Business Magazine. Het thema is investeren in de toekomst. En ja dat betekent natuurlijk ook, investeren in de mensen die bij je werken. In het artikel praat ik over onze visie op een gesprekscyclus, wat dit doet voor je organisatie en breder wat wij verstaan onder goed werkgeverschap en waarom Marieke van der Miessen , Ellen Bouwman-van Geel, Doreen van der Pols en ik daar zo graag aan werken voor onze klanten. Eigenlijk bespreken we in het kort wat het een organisatie kan brengen wanneer je beoordelen en belonen anders gaat doen en wat hierbij onze aanpak en advies is. Dank voor het leuke gesprek Ans Meiborg .

Als klap op de vuurpijl (ja laten we even in het feestdagen thema blijven) sta ik dit keer ook nog eens op de cover van het magazine. Nu kan ik heel bescheiden doen, maar iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dit helemaal te gek vind.
En op dit soort momentjes vind ik het extra jammer dat ik dit niet meer aan mijn vader als "ras ondernemer" kan laten zien en hem ook op dit soort momenten zo moet missen.
Hij was zeker weten naar de uitreiking van het magazine bij ShowBird Nederland gekomen vanavond en had vol trots aan iedereen die het wilde horen (of niet wilde horen) gezegd dat het zijn dochter is die op de cover staat.

hashtag#goedwerkgeverschap hashtag#ondernemen hashtag#gesprekscyclus hashtag#beoordelen hashtag#belonen

benchmark salarissen

benchmark salarissen

SPP wat kun je ermee?

SPP wat kun je ermee?