beoordelen en belonen

beoordelen en belonen

Wat is het hoofdthema waar wij heel veel vragen over krijgen in de november en december maand? Jawel beoordelen en belonen.
Zoals al vaker gezegd zijn wij geen fan van een ouderwets beoordelingsgesprek waarbij je een cijfertje achter je naam krijgt per vooraf vastgestelde competentie.

Je kunt ergens geen fan van zijn, maar ik vind dat je dan ook aan moet geven hoe het beter kan.
Komende tijd geef ik samen met mijn collega Marieke van der Miessen hier bij verschillende klanten een leuke workshop over.
Wat behandelen we in zo een workshop?
-Hoe je een gesprek anders kunt doen dan een traditionele gesprekscyclus (ok wij noemen hem ouderwets ;))
-Welke vorm, maar ook wel frequentie je hiervoor kunt kiezen
-Wat thema's zijn welke je in een gesprek kunt behandelen
-Welke vragen horen daar bij en in welke vorm stel je deze vragen
En wat ons betreft het allerbelangrijkste; de rol van een leidinggevende in zo een gesprek. Hoe kan een leidinggevende de kracht van waardering inzetten om een gesprek te voeren waar de medewerker ook echt zin in heeft.

Wij kijken enorm uit naar het geven van deze workshop om weer meer leidinggevenden en medewerkers in aanraking te laten komen met een continue gesprekscyclus.

Wil je hier meer over weten en in 2024 hier ook mee aan de slag? https://lnkd.in/dVBJjHZ of stuur een berichtje naar Doreen van der Pols, Ellen Bouwman-van Geel, Marieke of mij op linkedin. HR Expert Bureau hashtag#hrexpert hashtag#hradvies hashtag#beoordelen hashtag#gesprekscylus hashtag#performancemanagement

Wat gaat jouw organisatie doen in 2024 met de salarisverhogingen?

Wat gaat jouw organisatie doen in 2024 met de salarisverhogingen?

Hulp bij vacature vragen; werving en selectie

Hulp bij vacature vragen; werving en selectie