Wil jij een leukere baan, zonder weg te gaan?

Wil jij een leukere baan, zonder weg te gaan?

De afgelopen maanden heb ik veel mooie 1 op 1 job craft trajecten met medewerkers mogen afronden. Het doel hiervan is bekijken of talent en sterke punten genoeg wordt ingezet binnen de huidige taken, zijn er risico taken en hoe kunnen we zorgen dat je plezier houdt in jouw werk?

Wat ik zo positief vind aan job craften is dat je onderzoekt wat er anders zou kunnen binnen de huidige baan en met elkaar aan de knoppen gaat draaien om dit voor elkaar te krijgen. Ik merk elke keer weer dat er dan veel meer mogelijk is dan je denkt. Voor de medewerker levert dit veel energie. De werkgever helpt het om ongewenst verloop te voorkomen en goede medewerkers te behouden.

1 van de medewerkers waarmee ik het job craft traject heb afgesloten stuurde de volgende reactie
"Ik heb nu een goed overzicht tussen mijn kleine, middel en grote taken. Zo overzie ik welke taak past bij mijn sterke punten en welke taken zorgen voor een energielek en een risico vormen voor mij. Toevallig was mijn risicotaak een taak waar mijn collega veel energie van krijgt. De begeleiding van Sanne was persoonlijk maar ook resultaatgericht. Ik heb nu een basis om verder aan mijn vraagstuk te gaan werken"

Vanaf september heb ik weer wat tijdsblokjes open voor job craft sessies op zowel individueel en team niveau. Interesse? Neem dan contact op zodat we kunnen kijken of ik je kan helpen; https://lnkd.in/dVBJjHZ of stuur een berichtje via Linkedin.
HR Expert Bureau #hrexpert #hradvies #jobcraften #verloop #ongewenstverloop

Eerlijk en transparant belonen

Eerlijk en transparant belonen

Waarom je als werkgever geen onderscheid tussen medewerkers zou moeten maken

Waarom je als werkgever geen onderscheid tussen medewerkers zou moeten maken