Workshop generatiemanagement

Workshop generatiemanagement

Hoe gaat dat bij jouw organisatie, het samenwerken tussen verschillende generaties?
In de praktijk zien Doreen van der Pols en ik steeds vaker frustratie en onbegrip ontstaan tussen generaties. Bijvoorbeeld een leidinggevende die echt even niet meer weet hoe je een Gen-Z-er aan boord kunt houden, of kunt motiveren. Maar ook vooroordelen over generaties horen we veel langs komen, terwijl met iets meer informatie en een andere vorm van communicatie er heel vaak geen probleem hoeft te zijn en je zoveel van elkaar kunt leren.

Persoonlijk vind ik dit een mega interessant onderwerp, waarbij je ook merkt dat er steeds meer mooie onderzoeken komen over de generaties die aan het werk zijn. Als deze vernieuwend inzichten hebben we in onze toffe nieuwe workshop generatiemanagement kunnen verwerken. De workshop is voor leidinggevenden die graag willen weten hoe je frustraties om kan zetten naar begrip en zo gaan zorgen dat generaties elkaar versterken in plaats van tegen werken in het team.

Is dit iets voor jou en/of je collega leidinggevenden? Neem dan gerust contact op via linkedin of https://lnkd.in/dVBJjHZ HR Expert Bureau #generatiemanagement #generaties #genz #millennials #babyboomers #hrexpert #hradvies #workshops

Hoe doe je dat nou, eerlijk belonen?

Hoe doe je dat nou, eerlijk belonen?

"Wat is dat job craften wat je met medewerkers doet nou precies?"

"Wat is dat job craften wat je met medewerkers doet nou precies?"